ik doe het me niet na...

Bedrijfstraining door CP IMPRO

Impro & Samenwerking

Improvisatietheater is de ultieme vorm van samenwerking. Je gaat samen werken aan een nieuwe manier van communiceren. Open staan voor ideeën, buiten je comfortzone of kennis, onderzoeken en experimenteren in plaats van met elkaar blijven plannen en gissen wat zou kunnen werken. Het is een actiegerichte, positieve wijze van samenwerken. Met improvisatiespelvormen maak je kennis met de impromindset en -vaardigheden en onderzoek je welke elementen hiervan voor jou en je team zouden kunnen werken in de werkpraktijk. 

Impro & Teambuilding

De ervaring leert, dat het eigenlijk altijd ontzettend leuk is om met spelvormen uit de theatersport te werken. Als het lukt om de volwassen 'grote-mensen-gène' even uit te zetten en met elkaar te spelen. Letterlijk spelen, plezier maken, ontspannen. Als je speelt, heb je geen tijd om je druk te maken over je imago of prestatie. Improvisatietheater is een prachtig middel als je je team beter wilt leren kennen. Daarnaast leent theatersport zich uitstekend om boven tafel te krijgen welke kwaliteiten er in de groep aanwezig zijn. Je stemt op elkaar af, gaat echt samen-werken, en komt er als een hechter team uit.

Impro & groeimindset

Onze maatschappij staat in het teken van prestatie en succes. Hoe gaat het met jouw werknemer? Moe, faalangstig? Mag hij experimenteren, leren en fouten maken? Durft hij hulp te vragen? Van zichzelf en in zijn team? Is er ruimte voor het nu, de realiteit met zijn omstandigheden? Is er ruimte om te ontspannen of staat hij altijd onder prestatie- of tijdsdruk? Het is goed te weten hoe je als mens efficiënt ontwikkelt en presteert en welke (interne en externe) omstandigheden hierbij helpen. De mindset en vaardigheden van een improvisatie expert kunnen het bedrijf of de werknemer (en zijn team) inzicht geven  en helpen om met een speelser en daarmee meer ontspannen gemoed in het werk te staan.  Zie persoonlijke ontwikkeling voor meer informatie en breng je werknemer(s) weer op positieve wijze in beweging. 


Pittens & Latour, training en theater

 

Energiek, afgestemd op elkaar en op jou, humor en op zoek naar raakvlakken, luchtig en treffend. Cindy Pittens en Charlotte Latour geven training of opluistering van je evenement, op maat, waarbij ervaren en je laten raken altijd centraal zal staan. 

Om te leren heb je de bereidwilligheid nodig om je te laten raken en te laten veranderen. Als je je laat veranderen, heb je wat geleerd. Cindy en Charlotte trekken alles uit de kast om dat te bereiken. Theater is daarbij een graag ingezette vorm - soms interactief, soms receptief - soms als spiegel, soms enkel voor vermaeck ende luchtigheid!

Je kunt denken aan trainingen op het gebied van gerichte samenwerking, persoonlijk leiderschap, klantcontact, maar ook voor maatwerk gericht op bestaande thema’s binnen je organisatie, kun je bij Pittens & Latour terecht! 

We gebruiken verschillende tools uit de (improvisatie)theaterwereld, zoals spel- en trainingsvormen om (team)patronen te onderzoeken en samenwerkingsvaardigheden te trainen, forum- of regietheater om de kennis en ervaring die al bestaat, te delen en direct uit te proberen. Terugspeeltheater, waarbij verbinding en herkenning centraal staat of een luchtige theatersportvoorstelling als energizer of druktemaker tijdens een lange informatieve dag. 

Bel of mail vooral om af te stemmen! 

Opbellen
E-mail