ik doe het me niet na...

Voorstellingen van leerzaam tot verbindend tot entertainment!

Forumtheater

Forumtheater ziet eruit als interactieve voorstelling, die ik op maat zal schrijven, waarin uw groep/team uitgedaagd wordt, om te oefenen met gedrag en gespreksvoering in herkenbare moeilijke situaties. We maken gebruik van de bestaande kennis en inzichten. Zo maken we van individuele kennis en kunde – gedeelde kunde.

Een voorbeeld: 'Het liefst bewezen effectief' gaat over een innovatiemanager in de zorg, die draagvlak probeert te creëren bij zijn management en bij medewerkers in de organisatie, om een software programma te implementeren, die de cliënt in staat stelt zijn eigen zorgplan te beheren en bewerken. Hij stuit op nogal wat weerstand, wat zeer herkenbaar was voor de innovatiemanagers in het publiek en het lukt hem niet om het management en de medewerkers met de neus dezelfde kant op te krijgen. Hoe nu verder? Dat is aan het publiek. 

Een voorbeeld: 'ik red het wel'

Forumtheater waarin de mantelzorger centraal staat. Hoe hou je het vol als mantelzorger en hoe kan je netwerk je helpen? Zie het promotie filmpje voor deze prachtige interactieve voorstelling, waar het publiek zich zal herkennen in de mantelzorger en samen met elkaar en de acteurs gaat onderzoeken hoe ze zich als mantelzorger staande kunnen houden.

 

PITTENS&LATOUR, training en theater

Charlotte Rutgers-Latour en ik? Twee handen op één theatrale buik! We zijn 100% op elkaar afgestemd en vullen elkaar aan tot in de puntjes. 

In ons spel zijn we geloofwaardig, puur, passievol, eerlijk, toegankelijk, direct, emotioneel en slim.  We spelen van luchtig humorvol theatersport tot terugspeeltheater, waarbij we teruggeven wat er uit het publiek of uit de dag naar voren komt. We hebben onze eigen format ontwikkeld. Een mooie rauwe, eerlijke improvisatievoorstelling van 3 kwartier, gebaseerd op familie-opstellingen en goed(bedoeld)e raad.  
Wil je daar meer over weten, kijk op onze site: Thuis

We staan graag zelf te spelen, maar vinden het ook heerlijk om ons publiek te motiveren om in beweging te komen. Improvisatietheater in alle vormen, is verbindend, laagdrempelig, motiverend en energie-gevend. Prachtige energieke theatrale opluistering van ieder evenement!

Meer weten? Neem gerust contact op.

Ets Improvisatie en theater

Ets Improvisatie en theater speelt geïmproviseerde theatervoorstellingen en verzorgt corporate training gericht op verbinding, samenwerking, mentale flexibiliteit en wendbaarheid. 

Ets creëert en ontsluiert. We verbinden en laten ervaren. We brengen in beweging en zetten stil. Vanuit echt contact en maatschappelijke betrokkenheid. Spelen, plezier, lichtheid en humor. Klein en groots, met impact.

Voorstellingen:
Where we are 
Levensgrote afbeeldingen van landschappen en andere locaties - a al minute ingegeven door het publiek vormen het decor - de inspiratie, sfeerbeeld en de setting van de volgende scène. Prachtig om te combineren met thematiek die in je bedrijf speelt. Deze theatervorm: Where are we? is perfect om wat er speelt binnen het bedrijf naar boven te halen. 

Stralend ten Onder
In deze humoristische, competitieve vorm gaan de spelers aan het werk om zieltjes te winnen. Wie heeft de meeste fans aan het eind van deze improvisatievoorstelling? En belangrijker nog! Wie durfde te experimenteren - had de moed om te falen? Wie nam het meeste risico en ging daarmee Stralend ten Onder?
En wie is dan de uiteindelijke winnaar?
Een onvergetelijke, hilarische avond vol reuring en lol!

Terugspeeltheater:
In deze vorm halen we anekdotes / verhalen die mensen bij zich dragen naar boven en geven aan het publiek en de verteller terug in theatrale vorm. Van abstract en gevoelig tot direct en humorvol - het is precies het verhaal wat net verteld is, maar toch gaat het in eens om de kern, om the heart of the story. Thematiek die voor ieder mens herkenbaar kan zijn. Er mag geraakt worden. Vaak met een lach uit de tenen en een snik van herkenning. Heel verbindend - creëert herkenning en saamhorigheid in het publiek. Ontluisterend en eerlijk. Prachtige vorm als je binnen je bedrijf/organisatie verbinding en saamhorigheid wilt creëren onder je personeel. 

JIM THEATER 

Het JIM THEATER speelt een interactieve voorstelling waarin de werkwijze van JIM wordt getoond of waarin je als organisatie je weg kunt leren vinden met deze werkwijze. 

Ik speel de overbelaste moeder of heb de rol van hulpvaardige JIM. 

Bekijk het filmpje voor meer info!

 

Voorstellingen op maat:

Mocht je nog iets in gedachten hebben, wat je niet voorbij zag komen? Mocht je graag samen willen werken met CP IMPRO? Mocht je iets willen organiseren, maar je weet niet goed hoe je aan de juiste mensen moet komen? 

Ik gebruik mijn netwerk in de theater(sport)wereld ook graag om de juiste mensen bij elkaar te verzamelen voor projecten op maat. Neem gerust contact op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.


Opbellen
E-mail