Voorstellingen


IMPROVISATIE VOOR THEATERPUBLIEK

 

Ongescript, onvoorspelbaar en ongelooflijk leuk: het is de wilde wereld van theatrale creativiteit! Neem een kijkje op www.ribstof.com.

Cindy Pittens en Peter van Gestel zijn de samenwerking aangegaan op het impro-podium. Deze twee ervaren en totaal verschillende improvisatiespelers vinden elkaar en fantastische verhalen in RIBSTOF. Wij  improviseren ter plekke de theatervoorstelling Verse Bodem.  Humoristisch, muzikaal en verrassend!De Meneertjes bestaan sinds 2012 en Cindy is aangesloten sinds 2023, als enige vrouwelijke Meneertje.  Met jullie suggesties spelen we scènes. Soms wordt het een mooi verhaal, soms vliegen we over het podium. Geregeld wordt er iemand nat, wordt er in iemand geklommen en zingen we de sterren van de hemel. Nieuwsgierig geworden?


INSPRING THEATER

Forumvoorstellingen zijn op maat geschreven scenes waarin een bepaalde groep/team uitgedaagd wordt, om te oefenen met gedrag en gespreksvoering in herkenbare uitdagende situaties.

Bijvoorbeeld "het liefst bewezen effectief."
Geschreven in opdracht van  Buro Wisselstoom, voor innovatiemanagers in de zorg. 


We maken gebruik van de bestaande kennis, ervaring en inzichten van de deelnemers en laten ze daarmee experimenteren. Zo maken we van individuele kennis en kunde, gedeelde ervaringsdeskundigheid.

Forumtheater is in de oorsprong ooit ontwikkeld om onderdrukten meer zelfregie te geven. Forumtheater is geschikt om gevoelige sociale interactie bespreekbaar te maken, te onderzoeken en oefenen.


 Een prachtig  ander voorbeeld is de voorstelling ROUW VERLIES, voor nabestaanden van zelfdoding.
Waaruit een film is voortgekomen, die gedeeld kan worden en samen gekeken. Als gespreksstarter of hart onder de riem. Om je eraan te herinneren, je bent niet alleen. Rouw na zelfdoding is bespreekbaar.Kijk voor meer context en informatie op www.filmrouwverlies.nl


Heb je interesse in één van deze voorstellingen of in een forumvoorstelling op maat?
Neem gerust contact met me op. Ik denk graag met je mee.

Improvisatietheater op maat

Kijk... uiteindelijk kan alles als je improviseert! Het is afhankelijk van het doel van de voorstelling, voor welke vorm je kiest. Wat voorbeelden op een rijtje. Uiteindelijk is het dus altijd op maat. 


Ets, bij Ikweetraat.nl

Doel: humoristisch entertainment van een prijsuitreiking


We speelden bij de prijsuitreiking van ikweetraat.nl voor het beste idee om het personeelstekort aan te pakken binnen zorg en welzijn.  Ons werd gevraagd om dit op humoristische wijze aan te kleden. We hebben scènes geïmproviseerd, naar aanleiding van de ideeën die waren ingebracht. Die gingen in een hoge hoed. Zo gaven we erkenning aan de aanwezigen die een inschrijving hadden gedaan en kon iedereen onderuit om zich te laten verrassen en in lachen uit te barsten. 


'Nogmaals hartelijk dank voor jullie waardevolle bijdrage aan de prijsuitreiking gisteren. Mooi om te zien hoe je ook weer Tommie en Sabine betrekt bij jullie show. En fijn dat jullie zo meedenken om er SAMEN een mooi feestje van te maken. '


Pittens&Latour, 

bij Radboud Universiteit Nijmegen
Doel: als dagvoorzitter de rode draad creëren
in een diverse dag voor de studieadviseur.
Met Charlotte van Pittens&Latour openden we de dag met een plenaire workshop waarbij impromindset centraal stond.

Zodat iedereen met een vrolijk gemoed en open vizier de workshops inging en kennis maakte met elkaar. We speelden na de lunch scènes naar aanleiding van de ochtend-ervaringen van de deelnemers.


'Beste studiedag in mijn leven,
doordat jullie alles in deze dag wisten te verbinden'.
 Nog op-maat-eriger?

Mocht je nog iets in gedachten hebben, wat je niet voorbij zag komen? Mocht je graag samen willen werken met CP IMPRO? Heb je een (impro)actrice nodig?
Mocht je iets willen organiseren, maar je weet niet goed hoe je aan de juiste mensen moet komen? 

Ik gebruik mijn netwerk in de theater(sport)wereld ook graag om de juiste mensen bij elkaar te verzamelen voor projecten op maat. Neem gerust contact op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn