WORKSHOP of INTERACTIEVE IMPROVISATIE SHOW

Laten we nuttig met plezierig verenigen!
Met improvisatietheater verbinden we de thema's die spelen binnen het bedrijf aan humorvolle en scherpe geïmproviseerde sketches en liedjes! De medewerkers worden getrakteerd op een interactieve, muzikale en scherpe voorstelling. Al dan niet met band!


BETER SAMENWERKEN

Om vervolgens zelf  aan het werk gezet te worden, in een plenaire setting of in kleinere groepen. Wat kan die improviser nou precies, waar jouw werknemer ook wat aan heeft in het werk en de samenwerking?


In een spoedcursus improviseren, linken we jullie werkzaamheden aan een impromindset! Gegarandeerd lachen, samenwerken, uitdaging en 100% faalgarantie!

DYNAMIEK BLOOTLEGGEN

Improvisatie oefeningen  werken perfect om mensen op luchtige manier in beweging te krijgen. Processen worden blootgelegd op individueel en teamniveau. Altijd met een lach en met een serieuze link naar het werk.


JEZELF EN ELKAAR LEREN KENNEN

Improviseren vraagt zoveel focus op het nu, dat men direct ervaart wanneer iets  (niet) werkt. Er is geen ruimte om je te verstoppen achter mooie mechanismen. Improviseren gaat over oog hebben voor de gedeelde realiteit  met de ander  en eigenaarschap daarvan erkennen. 


Improvisatiemindset gaat over voortschrijdend inzicht, stappen zetten en experimenteren.

Kunnen we wendbaar en flexibel handelen en ontwikkelen?  Zijn we afwachtend of pro-actief? 
Durven we risico's te nemen, met grote kans op ontwikkeling? Of plannen we zorgvuldig en gaan we uit van oude principes, zodat we zeker zijn van het(zelfde) resultaat? 


GROEIMINDSET

In sommige teams is geen ruimte voor groei,  omdat fouten en falen krampachtig vermeden worden.

Improvisatie helpt en traint de groeimindset, die de nadruk legt op ontwikkeling en vooruitgang, meer dan op resultaat. Uitkomst van een impro- en groeimindset in een team is meer veiligheid om te handelen op eigen initiatief, meer eigenaarschap en verantwoordelijkheid bij de teamleden en open communicatie over de voortgang. Alles gaat altijd gepaard met de optimale combinatie van humor en veiligheid.PERSOONLIJKE ONTWIKKELING MEDEWERKERS

Wat zijn de vaardigheden en visie van een improviser?

- Je durft jezelf te laten zien.
- Je neemt makkelijk leiding  en bent bereid

- Je hebt het vertrouwen om een ander te volgen.

-Je durft initiatief te nemen, ondanks onzekerheid.
- Je bent faalkundig, experimenteert voor vooruitgang. 

- Je bent nieuwsgierig en open.

- Je vertrouwt op je skillset en vaardigheden. CONTACT MET CINDY


INTERACTIEF THEATER

VOOR ONTWIKKELING EN BESPREKEN VAN PITTIGE THEMA'S

Forumvoorstellingen zijn op maat geschreven scenes waarin een groep/team uitgedaagd wordt, om te oefenen met gedrag en gespreksvoering in herkenbare uitdagende situaties. We maken gebruik van de bestaande kennis, ervaring en inzichten van de deelnemers en laten ze daarmee experimenteren. Zo maken we van individuele kennis en kunde, gedeelde ervaringsdeskundigheid. 


Theatre of the oppressed (Forumtheater) door Augusto Boal.

Augustue Boal heeft deze theatervorm ooit ontwikkeld om onderdrukte boeren in Brazilië meer zelfregie te geven. Forumtheater is zeer geschikt om gevoelige sociale interactie bespreekbaar te maken, te onderzoeken en oefenen. 


Kijk hier voor voorbeelden


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn